Ingredients
- 2 pounds càrrots, cleàned ànd trimmed
- 1 tàblespoon oil
- 1 tàblespoon màple syrup
- 2 tàblespoons tàhini
- 2 tàblespoons lemon juice
- 1 teàspoon white miso pàste (or soy sàuce or tàmàri for gluten-free or sàlt)
- 1 teàspoon màple syrup
- 1 smàll clove gàrlic, gràted
- 2 tàblespoons wàter*
- 2 tàblespoons pomegrànàte
- 2 tàblespoons pistàchios, chopped
- 1 tàblespoon pàrsley or cilàntro, chopped
Directions
- Toss the càrrots in the mixture of the oil ànd màple syrup, àrrànge in à single làyer on à bàking sheet ànd roàst in à preheàted 400F/200C oven until tender, àbout 20-30 minutes, turning once in the middle.
- Mix the tàhini, lemon juice, miso, màple syrup, gàrlic ànd enough wàter to get the sàuce to the desired consistency.
- ...............
- ...............
Get the Full Recipes>> closetcooking.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #cakesrecipes #recipes #bananarecipes #Asian #Bread #recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Chocolate #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Màple Roàsted Càrrots in Tàhini Sàuce"
Post a Comment