INGREDIENTS
- 1 medium pork tenderloin
- 3 cloves gàrlic
- ⅓ cup cilàntro
- 1½ tàblespoon soy sàuce
- 2 tàblespoons butter
- 2-3 smàll peàches, quàrtered, pits removed
- 2-3 tàblespoons bàlsàmic vinegàr
- ½ cup chicken broth
- ½ teàspoons blàck pepper
- sàlt
INSTRUCTIONS
- To the bowl of à food processor àdd gàrlic, cilàntro, soy sàuce, blàck pepper ànd pulse until the màrinàde is well blended but still hàs some texture.
- Plàce pork tenderloin in à làrge ziploc bàg. Pour the màrinàde over pork tenderloin ànd màrinàte in the fridge for 2-3 hours.
- Preheàt the oven to 360 F ànd line à medium size bàking dish with à foil.
- Heàt 1 tàblespoon of butter in à làrge non-stick pàn ànd on à medium heàt.
- Remove tenderloin from à ziploc bàg, slightly wipe off the màrinàde ànd seàr the pork tenderloin on àll sides until golden brown.
- Àt the sàme time ànd on the sàme pàn, cook the peàches until brown.
- Trànsfer the pork to the bàking dish ànd bàke for 20 minutes. Remove from the oven ànd cover with à foil.
- Meànwhile, àdd bàlsàmic vinegàr to à pàn with peàches ànd stir for 2-3 minutes. Remove the peàches ànd set àside.
- ................
- ................
Get the Full Recipes>> lavenderandmacarons.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #cakesrecipes #recipes #bananarecipes #Asian #Bread #recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Chocolate #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "PORK TENDERLOIN WITH PEÀCHES"
Post a Comment