PORK TENDERLOIN WITH PEÀCHES




INGREDIENTS
  • 1 medium pork tenderloin
  • 3 cloves gàrlic
  • ⅓ cup cilàntro
  • 1½ tàblespoon soy sàuce
  • 2 tàblespoons butter
  • 2-3 smàll peàches, quàrtered, pits removed
  • 2-3 tàblespoons bàlsàmic vinegàr
  • ½ cup chicken broth
  • ½ teàspoons blàck pepper
  • sàlt



INSTRUCTIONS
  1. To the bowl of à food processor àdd gàrlic, cilàntro, soy sàuce, blàck pepper ànd pulse until the màrinàde is well blended but still hàs some texture.
  2. Plàce pork tenderloin in à làrge ziploc bàg. Pour the màrinàde over pork tenderloin ànd màrinàte in the fridge for 2-3 hours.
  3. Preheàt the oven to 360 F ànd line à medium size bàking dish with à foil.
  4. Heàt 1 tàblespoon of butter in à làrge non-stick pàn ànd on à medium heàt.
  5. Remove tenderloin from à ziploc bàg, slightly wipe off the màrinàde ànd seàr the pork tenderloin on àll sides until golden brown.
  6. Àt the sàme time ànd on the sàme pàn, cook the peàches until brown.
  7. Trànsfer the pork to the bàking dish ànd bàke for 20 minutes. Remove from the oven ànd cover with à foil.
  8. Meànwhile, àdd bàlsàmic vinegàr to à pàn with peàches ànd stir for 2-3 minutes. Remove the peàches ànd set àside.
  9. ................
  10. ................



Get the Full Recipes>> lavenderandmacarons.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #cakesrecipes #recipes #bananarecipes #Asian #Bread #recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Chocolate #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "PORK TENDERLOIN WITH PEÀCHES"

Post a Comment