MÀNGOMISU




INGREDIENTS
  • 500g màscàrpone cheese
  • 600ml thickened creàm
  • 1/3 cup (50g) icing sugàr
  • 2 egg yolks
  • 1 vànillà beàn, split, seeds scràped
  • 1/2 cup (125ml) Grànd Màrnier
  • Juice of 2 orànges
  • 300g sàvoiàrdi (sponge finger biscuits)
  • 3 màngoes, flesh sliced 1cm thick
  • Ràspberry sàuce
  • 1/4 cup (55g) càster sugàr
  • 250g fresh or frozen ràspberries
  • Juice of 1 lemon



METHOD
  1. Line the bàse of à 22cm springform càke pàn with plàstic wràp or bàking pàper.
  2. Plàce the màscàrpone, thickened creàm, icing sugàr, egg yolks ànd vànillà seeds in the bowl of àn electric mixer ànd beàt on high speed until thick ànd well combined.
  3. Combine the Grànd Màrnier ànd orànge juice in à sepàràte bowl. Dip hàlf the sponge fingers into the juice mixture ànd làyer in the bàse of the càke pàn. Spreàd with one-third of the màscàrpone mixture, ànd top with one-third of the màngo slices. Repeàt the process, then top with the remàining màscàrpone mixture, reserving the remàining màngo slices to serve. Cover the càke ànd chill for 2 hours or until firm.
  4. Meànwhile for the ràspberry sàuce, plàce the sugàr ànd 2 tbs wàter in à smàll pàn over medium heàt, stirring to dissolve the sugàr. Cool slightly, then àdd the berries ànd lemon juice. Whiz in à food processor until smooth, then pàss through à sieve. Chill until reàdy to serve. (You càn store the sàuce, covered, in the fridge for 3-4 dàys.)
  5. ....................
  6. ...................



Get Full Recipe>> delicious.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #cakesrecipes #recipes #bananarecipes #Asian #Bread #recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Chocolate #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "MÀNGOMISU"

Post a Comment