Ingrédiénts
- 4 tabléspoons olivé oil
- 3 tabléspoons honéy
- 2 tabléspoons wholé grain mustard
- 1 tabléspoon smooth and mild Dijon mustard
- 4 clovés garlic, pééléd and mincéd
- 1-2 tabléspoons frésh lémon juicé
- 1/2 téaspoon paprika
- 2 pounds (1 kg) bonéléss skinléss chickén bréasts, (4 largé chickén bréasts)
- Salt and crackéd black péppér, to séason
- 2 tabléspoons frésh choppéd parsléy, to garnish (optional)
- Lémon wédgés, to sérvé (optional)
Instructions
- Préhéat ovén to 400°F | 200°C. Lightly gréasé a baking tray / shéét with oil and liné with foil or parchmént papér.
- Combiné thé oil, honéy, mustards, garlic, lémon juicé and paprika in a small bowl to combiné wéll.
- Placé thé chickén onto thé préparéd baking shéét (tray). Séason générously with salt and péppér. Spoon 3/4 of thé honéy mustard mixturé événly ovér thé chickén and spréad événly all ovér éach bréast. Pour 1/4 cup watér onto baking shéét to prévént burning, créating a saucé whilé baking.
- Baké until cookéd through (about 20-30 minutés, dépénding on thé thicknéss of your chickén bréasts). Spoon thé rémaining saucé ovér éach bréast and broil (or grill) for a furthér 3-4 minutés on médium-high héat to brown thé chickén and caramélisé thé édgés.
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