Éasy Bakéd Chickén Bréast





Ingrédiénts

  • 4 tabléspoons olivé oil
  • 3 tabléspoons honéy
  • 2 tabléspoons wholé grain mustard
  • 1 tabléspoon smooth and mild Dijon mustard
  • 4 clovés garlic, pééléd and mincéd
  • 1-2 tabléspoons frésh lémon juicé
  • 1/2 téaspoon paprika
  • 2 pounds (1 kg) bonéléss skinléss chickén bréasts, (4 largé chickén bréasts)
  • Salt and crackéd black péppér, to séason
  • 2 tabléspoons frésh choppéd parsléy, to garnish (optional)
  • Lémon wédgés, to sérvé (optional)



Instructions

  1. Préhéat ovén to 400°F | 200°C. Lightly gréasé a baking tray / shéét with oil and liné with foil or parchmént papér.
  2. Combiné thé oil, honéy, mustards, garlic, lémon juicé and paprika in a small bowl to combiné wéll.
  3. Placé thé chickén onto thé préparéd baking shéét (tray). Séason générously with salt and péppér. Spoon 3/4 of thé honéy mustard mixturé événly ovér thé chickén and spréad événly all ovér éach bréast. Pour 1/4 cup watér onto baking shéét to prévént burning, créating a saucé whilé baking.
  4. Baké until cookéd through (about 20-30 minutés, dépénding on thé thicknéss of your chickén bréasts). Spoon thé rémaining saucé ovér éach bréast and broil (or grill) for a furthér 3-4 minutés on médium-high héat to brown thé chickén and caramélisé thé édgés.
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