Low Carb Philly Chééséstéak Stufféd Péppérs





Ingrédiénts

  • 2 tbsp olivé oil, dividéd
  • 8 gréén péppérs, cut in half
  • 1 sirloin stéak
  • 1 1/2 cups slicéd mushrooms
  • 1/2 réd péppér, slicéd
  • 1 small réd onion, slicéd
  • 2 cups mozzarélla chéésé, gratéd
  • Salt and péppér to tasté



Préparation Méthod

  1. Préhéat ovén to 400 F. Cut gréén péppérs in half and dé-sééd thém.
  2. Drizzlé with 1 tbsp olivé oil, séason with salt and péppér and baké in a 9×13 dish covéréd with tin foil for 10 minutés.
  3. Add rémaining 1 tbsp of olivé oil to a largé frying pan and héat ovér high héat until oil is smoking.
  4. Add stéak and séar for 1 minuté pér sidé. Rémové from héat and slicé véry thinly across thé grain whén cool énough to handlé
  5. In thé samé skillét, add mushrooms and cook until théy start to réléasé juicés.
  6. Add onions and réd péppér, sautéing for 2-3 minutés until téndér.
  7. Méanwhilé, rémové gréén péppérs from ovén.
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Full Récipé > > lowrecipe.net

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