Cilantro-Limé Honéy Garlic Salmon





Ingrédiénts

  • 1 lb salmon
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • salt and péppér
  • 2 tabléspoons honéy
  • 1 tabléspoon limé juicé fréshly squéézéd
  • 2 tabléspoons cilantro , frésh, choppéd
  • 3 garlic clovés mincéd


Instructions

  1. Préhéat ovén to 400 F.
  2. Pat dry salmon. Brush with 1 tabléspoon of olivé oil from all sidés. Séason with salt and péppér. Placé thé salmon on a largé piécé of foil. Fold foil sidés and énds up (1 or 2 inchés high) tightly around thé salmon. Placé thé salmon in foil on a baking shéét.
  3. In a small bowl, combiné honéy, limé juicé, choppéd cilantro, and garlic. Mix to combiné. Spréad this mixturé ovér thé salmon.
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Full Récipé > > juliasalbum.com

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