Ingrédiénts
- 1 lb salmon
- 1 tabléspoon olivé oil
- salt and péppér
- 2 tabléspoons honéy
- 1 tabléspoon limé juicé fréshly squéézéd
- 2 tabléspoons cilantro , frésh, choppéd
- 3 garlic clovés mincéd
Instructions
- Préhéat ovén to 400 F.
- Pat dry salmon. Brush with 1 tabléspoon of olivé oil from all sidés. Séason with salt and péppér. Placé thé salmon on a largé piécé of foil. Fold foil sidés and énds up (1 or 2 inchés high) tightly around thé salmon. Placé thé salmon in foil on a baking shéét.
- In a small bowl, combiné honéy, limé juicé, choppéd cilantro, and garlic. Mix to combiné. Spréad this mixturé ovér thé salmon.
- ................................
- ................................
Full Récipé > > juliasalbum.com
0 Response to "Cilantro-Limé Honéy Garlic Salmon"
Post a Comment