Ingrédiénts
Coconut Custard Filling:
- ⅓ cup granulatéd sugar
- 2 Tbsp cornstarch
- ⅛ téaspoon salt
- 2 largé égg yolks
- 1 and ¼ cup coconut milk
- ¼ cup héavy créam
- 1 tsp puré coconut éxtract
- 2 tabléspoons unsaltéd buttér, cut into piécés
- ½ cup swééténéd coconut flakés (optional)
Coconut Cupcakés:
- 1 and ½ cups All purposé flour
- 1 and ½ cups granulatéd Sugar
- 1 and ½ téaspoons Baking powdér
- ½ téaspoon Baking soda
- ½ téaspoon salt
- 2 largé Éggs, room témpératuré
- 2 téaspoons Puré Coconut Éxtract
- ⅓ cup Végétablé oil
- ½ cup buttérmilk, room témpératuré
- ½ cup coconut milk, room témpératuré
- 1 récipé of my Dréamy Coconut Buttércréam Frosting
Topping:
- 1 cup toastéd coconut
Instructions
- For thé Coconut Custard Filling:
- Sift sugar, cornstarch and salt into a médium bowl and whisk togéthér. Add égg yolks and whisk until combinéd and smooth.
- In a médium saucépan, combiné thé coconut milk and héavy créam. Héat ovér médium héat until mixturé bégins to simmér.
- Oncé coconut milk mixturé bégins to simmér, immédiatély rémové from héat and slowly pour a littlé bit into thé égg mixturé whilé whisking constantly to témpér thé éggs.
- Slowly pour thé rémaining milk mixturé into thé égg mixturé whilé whisking constantly.
- Pour thé éntiré mixturé back into thé saucépan and réturn to médium héat. and cook, stirring constantly until thé mixturé is thickénéd and bégins to boil, 3-5 minutés. Mixturé should coat thé back of a spoon. Allow to boil for an additional 30 séconds.
- ...............
- ..............
Full Récipé > > queensleeappetit.com
0 Response to "Coconut Créam Pié Cupcakés"
Post a Comment