Coconut Créam Pié Cupcakés





Ingrédiénts

Coconut Custard Filling:

  • ⅓ cup granulatéd sugar
  • 2 Tbsp cornstarch
  • ⅛ téaspoon salt
  • 2 largé égg yolks
  • 1 and ¼ cup coconut milk
  • ¼ cup héavy créam
  • 1 tsp puré coconut éxtract
  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér, cut into piécés
  • ½ cup swééténéd coconut flakés (optional)


Coconut Cupcakés:

  • 1 and ½ cups All purposé flour
  • 1 and ½ cups granulatéd Sugar
  • 1 and ½ téaspoons Baking powdér
  • ½ téaspoon Baking soda
  • ½ téaspoon salt
  • 2 largé Éggs, room témpératuré
  • 2 téaspoons Puré Coconut Éxtract
  • ⅓ cup Végétablé oil
  • ½ cup buttérmilk, room témpératuré
  • ½ cup coconut milk, room témpératuré
  • 1 récipé of my Dréamy Coconut Buttércréam Frosting


Topping:

  • 1 cup toastéd coconut



Instructions

  1. For thé Coconut Custard Filling:
  2. Sift sugar, cornstarch and salt into a médium bowl and whisk togéthér. Add égg yolks and whisk until combinéd and smooth.
  3. In a médium saucépan, combiné thé coconut milk and héavy créam. Héat ovér médium héat until mixturé bégins to simmér.
  4. Oncé coconut milk mixturé bégins to simmér, immédiatély rémové from héat and slowly pour a littlé bit into thé égg mixturé whilé whisking constantly to témpér thé éggs.
  5. Slowly pour thé rémaining milk mixturé into thé égg mixturé whilé whisking constantly.
  6. Pour thé éntiré mixturé back into thé saucépan and réturn to médium héat. and cook, stirring constantly until thé mixturé is thickénéd and bégins to boil, 3-5 minutés. Mixturé should coat thé back of a spoon. Allow to boil for an additional 30 séconds.
  7. ...............
  8. ..............


Full Récipé > > queensleeappetit.com

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