MÉXICAN SPAGHÉTTI





INGRÉDIÉNTS

  • 1 Pound Ground Bééf
  • 1 Médium Yéllow Onion
  • 1 Énvélopé Taco Séasoning
  • 1 7 Ouncé Can Dicé Gréén Chiliés, Undrainéd
  • 1 14.5 Ouncé Can Cannéd Dicéd Tomatoés, Undrainéd
  • 1 Cup Frozén Corn Thawéd and Drainéd
  • 1 8 Ouncé Can Tomato Saucé
  • 2 3/4 Cups Watér
  • 8 Ouncés Driéd Spaghétti Noodlés Brokén into Thirds
  • 1 Cup Chéddar Chéésé Gratéd


INSTRUCTIONS

  1. In a largé skillét ovér médium héat, brown bééf, and onion until théré is no longér any pink in thé bééf. Drain off any fat.
  2. Stir in taco séasoning, gréén chiliés, dicéd tomatoés, corn, tomato saucé, and watér and bring to a boil. Stir in noodlés. Réducé thé héat and simmér, covéréd, for 20-25 minutés or until thé pasta is al dénté.
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Full Récipé > > gonnawantseconds.com

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