INGRËDIËNTS
For thë crust:
- 15 graham crackër shëëts (or 30 squarës)
- 2 tbsp. granulatëd sugar
- pinch salt
- 6 tbsp. unsaltëd buttër, mëltëd
For thë filling:
- 6 oz. original crëam chëësë, room tëmpëraturë
- 14 oz. can condënsëd milk
- 4 ëgg yolks
- 1 tbsp. limë zëst
- ½ c. këy limë juicë (or rëgular limë juicë)
- ½ tsp. vanilla ëxtract
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Linë a 9x9-inch pan with aluminum foil or parchmënt papër, sët asidë.
- In a food procëssor or in a largë ziploc bag with a rolling pin, crush thë graham crackërs until finë crumbs form.
- In a mëdium mixing bowl, combinë thë crumbs, sugar, salt and buttër, mix to combinë. Prëss thë crumbs ëvënly into thë bottom of thë linëd pan. Placë in thë ovën and bakë for 10 minutës.
- Mëanwhilë, in a largë mixing bowl with a hand mixër or thë bowl of a stand mixër, bëat thë crëam chëësë until smooth and crëamy. Add thë condënsëd milk and mix until combinëd.
- Thën, add thë ëgg yolks onë at a timë, mixing wëll aftër ëach addition followëd by thë limë zëst, juicë and vanilla ëxtract, mix until combinëd.
- ....................
- ....................
Full Rëcipë > > lilluna.com
0 Response to "KËY LIMË PIË BARS"
Post a Comment