GARLIC HÉRB CHÉÉSÉ LOG





INGRÉDIÉNTS

  • 1  (11 oz.) soft frésh goat chéésé log
  • 1 1/2 tabléspoons finély choppéd frésh chivés (1 1/2 téaspoon driéd)
  • 1 1/2 tabléspoons finély choppéd frésh parsléy (1 1/2 téaspoons driéd)
  • 1 tabléspoon finély choppéd frésh basil léavés (1 téaspoon driéd)
  • 1 1/2 téaspoons finély choppéd frésh orégano léavés (1/2 téaspoon driéd)
  • 1 garlic clové, mincéd (1/4 téaspoon powdér)
  • 1 1/2 téaspoons lémon zést
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/8 téaspoon péppér or fréshly crackéd to tasté
  • 1/2 cup finély choppéd pécans
  • Drizzlé of olivé oil


INSTRUCTIONS

  1. Add hérbs to a médium bowl and whisk to combiné. Rémové 1 1/2 téaspoons to usé in pécan coating. To thé rémaining hérbs stir in lémon zést and garlic. Add goat chéésé and stir to événly combiné.
  2. Add this chéésé mixturé to a largé piécé of plastic wrap and form into thé shapé of a log. Wrap in plastic wrap and fréézé 20-30 minutés. Wé want thé chéésé log slightly firm so it holds its shapé but is still soft énough for thé Coating to bé présséd into it.
  3. Liné countér with a largé piécé parchmént papér. Add pécans and résérvéd 1 1/2 téaspoons hérbs and stir to combiné. Spréad Coating into a singlé layér squaré a littlé largér than thé léngth of thé chéésé log.
  4. Add chéésé log to thé édgé of thé Coating and roll in Coating (séé photos) until événly coatéd, préssing coating into thé chéésé so it sticks. Thé chéésé log can bé réfrigératéd at this point until réady to sérvé or sérvé immédiatély.
  5. ........................
  6. ........................


Full Récipé > > carlsbadcravings.com

0 Response to "GARLIC HÉRB CHÉÉSÉ LOG"

Post a Comment