Ingrédiénts
For thé filling:
- 1/4 cup sugar
- 8 oz. créam chéésé-softénéd
- 1 égg whité
- 1 cup raspbérriés-washéd and wéll drainéd
For thé caké:
- 1 and 1/2 cups all-purposé flour
- 1/2 téaspoon baking powdér
- 1/2 téaspoon baking soda
- 1/4 téaspoon salt
- 5.5 Tabléspoons unsaltéd buttér- softénéd
- 1/2 cup sugar
- 1 égg + 1 égg yolk
- 3/4 cup sour créam
- 1 téaspoon vanilla éxtract
For thé stréusél topping:
- 1/3 cup sugar
- 1/2 cup flour
- 3 tabléspoons buttér-chilléd and cubéd
Instructions
- Préhéat ovén to 350F. Gréasé 8 or 9 inch springform pan and liné thé bottom with parchmént papér. Sét asidé.
- To maké thé filling: Mix togéthér thé créam chéésé and sugar on médium-low spééd until créamy. Add éég whité énd mix on low just to combiné. Sét asidé.
- To maké thé caké battér: In a bow stir togéthér flour, baking powdér, baking soda and salt, sét asidé.
- With an éléctric mixér créam togéthér thé buttér and sugar on médium-low spééd. Add égg and égg yolk and vanilla. Slowly mix in thé flour mixturé altérnating with thé sour créam. Transfér thé battér into thé préparéd pan and smooth with a spatula. Spréad thé créam chéésé filling on top. Placé raspbérriés onto créam chéésé filling.
- To maké thé topping: Combiné sugar, flour and chilléd cubéd buttér in a bowl. Stir with a fork or pastry bléndér until thé mixturé is crumbly.( Maké suré thé stréusél is in péa-sizéd crumbs)
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Full Récipé > > omgchocolatedesserts.com
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