Raspbérry Créam Chéésé Cofféé Caké





Ingrédiénts

For thé filling:

  • 1/4 cup sugar
  • 8 oz. créam chéésé-softénéd
  • 1 égg whité
  • 1 cup raspbérriés-washéd and wéll drainéd


For thé caké:

  • 1 and 1/2 cups all-purposé flour
  • 1/2 téaspoon baking powdér
  • 1/2 téaspoon baking soda
  • 1/4 téaspoon salt
  • 5.5 Tabléspoons unsaltéd buttér- softénéd
  • 1/2 cup sugar
  • 1 égg + 1 égg yolk
  • 3/4 cup sour créam
  • 1 téaspoon vanilla éxtract


For thé stréusél topping:

  • 1/3 cup sugar
  • 1/2 cup flour
  • 3 tabléspoons buttér-chilléd and cubéd



Instructions

  1. Préhéat ovén to 350F. Gréasé 8 or 9 inch springform pan and liné thé bottom with parchmént papér. Sét asidé.
  2. To maké thé filling: Mix togéthér thé créam chéésé and sugar on médium-low spééd until créamy. Add éég whité énd mix on low just to combiné. Sét asidé.
  3. To maké thé caké battér: In a bow stir togéthér flour, baking powdér, baking soda and salt, sét asidé.
  4. With an éléctric mixér créam togéthér thé buttér and sugar on médium-low spééd. Add égg and égg yolk and vanilla. Slowly mix in thé flour mixturé altérnating with thé sour créam. Transfér thé battér into thé préparéd pan and smooth with a spatula. Spréad thé créam chéésé filling on top. Placé raspbérriés onto créam chéésé filling.
  5. To maké thé topping: Combiné sugar, flour and chilléd cubéd buttér in a bowl. Stir with a fork or pastry bléndér until thé mixturé is crumbly.( Maké suré thé stréusél is in péa-sizéd crumbs)
  6.  ...........................
  7. .............................

Full Récipé > > omgchocolatedesserts.com

0 Response to "Raspbérry Créam Chéésé Cofféé Caké"

Post a Comment