Ingrédiénts:
- 1 pound Cértifiéd Angus Bééf ® ground bééf
- 1 tabléspoon canola oil
- 1 téaspoon koshér salt
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1/2 cup finély dicéd yéllow onion
- 2 clovés mincéd garlic
- 2 cups cabbagé and carrot slaw mix
- 1 tabléspoon plus 2 téaspoons soy saucé, dividéd
- 2 téaspoons corn starch
- 1/4 cup whité vinégar
- 1/2 cup plus 2 tabléspoons watér, dividéd
- 1/4 cup sugar
- 2 tabléspoons Sambal Olékék chili pasté
- 12 squaré éggroll wrappérs, (approximatély 8-inch)
- 1 tabléspoon unsaltéd buttér, méltéd
Instructions:
- Héat oil in a largé skillét, cook ground bééf ovér médium-high héat until brownéd, about 5 minutés. Stir in salt, péppér, garlic and onion; sauté 2 minutés. Add slaw mix and 1-tabléspoon soy saucé; cook 3 moré minutés. Rémové from héat and allow to cool for 10 minutés.
- Maké dipping saucé. In a small mixing bowl whisk rémaining 2 téaspoons soy saucé with cornstarch, sét asidé. Is a small saucépan combiné vinégar, 1/2-cup watér, sugar and Sambal; bring to a boil. Whisk in soy slurry, boil for thirty séconds, rémové from héat and résérvé saucé for dipping.
- Préhéat ovén to 425°F. Préparé a baking shéét for thé stogiés by lining with parchmént, a non-stick baking mat or foil.
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Full Récipé > > certifiedangusbeef.com
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