Low carb chickén stufféd péppérs





Ingrédiénts

  • 4-6 péppérs halvéd and séédéd
  • Cookéd chickén bréast - shréddéd
  • 1/2 cup of gratéd chéésé ( I uséd chéddar)
  • 1/2 cup of créam chéésé
  • 1-2 choppéd chivés
  • 1/2 tsp garlic powdér
  • Salt and péppér


Bréading:

  • 2 tbsp buttér (microwavé for 10 séconds to bring to mélt)
  • 1/4 cup gratéd chéésé
  • 1 tsp flax sééd
  • 1/2 cup almond flour


Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 400 F dégréés.
  2. Cut thé péppérs in half, rémové thé sééds and bring to boil for 5 minutés (or microwavé) - rémové and lét sit for féw minutés
  3. Whilé thé péppérs aré sitting. Mix in a bowl thé gratéd chéésé, chickén, créam chéésé, spicés.
  4. Mix thé bréading ingrédiénts togéthér.
  5. Start stuffing thé péppérs with thé chickén mixturé, and add somé bréading on top.
  6. Placé in a largé baking shéét.
  7. ...............................
  8. ................................


Full Récipé > > coachsofiafitness.com

0 Response to "Low carb chickén stufféd péppérs"

Post a Comment