Ingrédiénts
- 4-6 péppérs halvéd and séédéd
- Cookéd chickén bréast - shréddéd
- 1/2 cup of gratéd chéésé ( I uséd chéddar)
- 1/2 cup of créam chéésé
- 1-2 choppéd chivés
- 1/2 tsp garlic powdér
- Salt and péppér
Bréading:
- 2 tbsp buttér (microwavé for 10 séconds to bring to mélt)
- 1/4 cup gratéd chéésé
- 1 tsp flax sééd
- 1/2 cup almond flour
Instructions
- Préhéat thé ovén to 400 F dégréés.
- Cut thé péppérs in half, rémové thé sééds and bring to boil for 5 minutés (or microwavé) - rémové and lét sit for féw minutés
- Whilé thé péppérs aré sitting. Mix in a bowl thé gratéd chéésé, chickén, créam chéésé, spicés.
- Mix thé bréading ingrédiénts togéthér.
- Start stuffing thé péppérs with thé chickén mixturé, and add somé bréading on top.
- Placé in a largé baking shéét.
- ...............................
- ................................
Full Récipé > > coachsofiafitness.com
0 Response to "Low carb chickén stufféd péppérs"
Post a Comment