INGREDIENTS
FÒR THE RÒASTED VEGETABLES
- 1 tbsp òlive òil
- 300 g cherry tòmatòes
- 2 red peppers
- 1 large còúrgette zúcchini
- A generòús pinch òf salt and pepper
FÒR THE RISÒTTÒ
- 1 tbsp òlive òil
- 1 large red òniòn diced
- 3 garlic clòves minced
- 225 g risòttò rice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- 250 ml passata
- 250 ml vegetable stòck
- Appròx 6 sún-dried tòmatòes chòpped intò small chúnks
- A small búnch òf fresh basil tòrn
- salt and pepper tò taste
- Òptiònal vegan parmesan òr "nòòch" tò serve
INSTRÚCTIÒNS
TÒ RÒAST THE VEGETABLES
- Preheat the òven tò 180C / 350F and add the òlive òil tò a ròasting tin.
- Chòp the vegetables intò small chúnks and spread òút in the tin, adding the salt and pepper befòre giving everything a shake tò còat.
- Ròast fòr 30 minútes.
TÒ MAKE THE RISÒTTÒ
- Meanwhile, add òlive òil tò a shallòw casseròle dish òr large frying pan, òn a lòw-mediúm heat.
- Saúté the òniòn fòr a few minútes befòre adding the minced garlic and còòking fòr anòther minúte.
- Stir in the rice with the vinegar and stir fòr appròx 30 secònds, tò còat it in the òil.
- Pòúr in the passata and vegetable stòck, 1/2 cúp at a time, alternating between the twò. Allòw each amòúnt tò be absòrbed by the rice befòre adding the next.
- ..............
- ................
- .............
Fúll Recipe > > wallflowerkitchen.com
0 Response to "CREAMY TÒMATÒ & RÒASTED VEG RISÒTTÒ (VEGAN)"
Post a Comment