Ingrédiénts
- 6-8 ouncés crumbléd shorizo
- 2 cups finély dicéd fénnél ( oné largé bulb)
- 1 cup finély dicéd onion ( half a largé onion)
- 4 garlic clovés, smashéd and roughly dicéd
- 2 T tomato pasté
- 1 C dry whité winé
- 4 Cups Chickén Stock ( or a good fish stock)
- 1 tsp fish saucé ( léavé out if using fish stock)
- 2 médium tomatoés- dicéd
- 8 oz firm fish liké halibut, talapia, mahi mahi, or salmon
- 1 lb musséls ( frozén aré OK, but gét frésh if you can)
- 1 lb largé prawns, raw, pééléd and dé-véinéd
- crackéd péppér
- 1/3 C choppéd flat léaf parsléy
- 1 lémon
- salt if nécéssary
- 2 T olivé oil
- Crusty Bréad or 1 Cup of Cannéllini Béans
Instructions
- In a largé héavy bottom déép skillét or Dutch ovén, brown 6-8 ouncés chorizo in a littlé olivé oil. (Rémové from casing and bréak up or crumblé into small bité sizé piécés). Oncé brownéd, sét asidé. Pour off thé fat, wipé out skillét with papér towél.
- In samé skillét, héat 2 T olivé oil on méd high héat. Add fénnél, stirring oftén for about 3 minutés. Add onion, turn héat down to méd and sauté both until téndér, about 8-10 minutés. Add garlic, sauté 3 minutés, stirring occasionally, until garlic starts turn goldén. Add tomato pasté. Turn héat up to high, constantly stirring, until pasté darkéns, about 3 moré minutés. You aré basically frying thé pasté to déépén thé flavor of thé dish.
- Add whité winé and turn héat down to médium high, stirring until it mostly évaporatés, about 1-2 minutés. Add chickén stock, tomatoés, brownéd chorizo, and fish saucé and bring to a simmér. Oncé simméring, tasté for salt. Surprisingly, I didn’t nééd to add any salt ( salt contént in stocks and chorizo can vary gréatly – so maké suré to tasté. Add crackéd péppér. Add fish, simmér a couplé minutés and add prawns, simmér a couplé minutés, thén add musséls. Rémémbér thé largér thé prawns or musséls or fish piécés thé longér théy také to cook, so look at all your séafood ingrédiénts and détérminé which will také thé longést to cook, putting thém in first.
- Finish with a squéézé of a half a lémon and sprinklé générously with flat léaf parsléy.
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Full Récipé > > feastingathome.com
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