CRÉAM CHÉÉSÉ AND CHICKÉN TAQUITOS





INGRÉDIÉNTS

  • 3 cups cookéd shréddéd chickén
  • 6 ouncés ouncés créam chéésé, softénéd
  • ⅓ cups sour créam
  • ½ cups salsa
  • 1½ cups colby jack chéésé
  • 1½ cups choppéd baby spinach, stéms rémovéd
  • 12 - 6 inch corn tortillas
  • végétablé or canola oil, for frying


INSTRUCTIONS

  1. Héat ½" oil in a saucé pan on médium héat.
  2. In a largé bowl mix togéthér thé chickén, créam chéésé, sour créam, salsa, co-jack and spinach. Add salt and péppér to tasté.
  3. Oncé oil is hot énough (placé hand ovér pan, abové oil, to féél héat), add a féw tabléspoons of chickén/créam chéésé mixturé to thé céntér of a tortilla and spréad out. Roll up and sét séam sidé down in oil using tongs. Cook until goldén brown on both sidés.
  4. Répéat until all thé tortillas aré filléd, rolléd and friéd.
  5. ................................
  6. .................................


Full Récipé > > lilluna.com

0 Response to "CRÉAM CHÉÉSÉ AND CHICKÉN TAQUITOS"

Post a Comment