INGRÉDIÉNTS
- 3 cups cookéd shréddéd chickén
- 6 ouncés ouncés créam chéésé, softénéd
- ⅓ cups sour créam
- ½ cups salsa
- 1½ cups colby jack chéésé
- 1½ cups choppéd baby spinach, stéms rémovéd
- 12 - 6 inch corn tortillas
- végétablé or canola oil, for frying
INSTRUCTIONS
- Héat ½" oil in a saucé pan on médium héat.
- In a largé bowl mix togéthér thé chickén, créam chéésé, sour créam, salsa, co-jack and spinach. Add salt and péppér to tasté.
- Oncé oil is hot énough (placé hand ovér pan, abové oil, to féél héat), add a féw tabléspoons of chickén/créam chéésé mixturé to thé céntér of a tortilla and spréad out. Roll up and sét séam sidé down in oil using tongs. Cook until goldén brown on both sidés.
- Répéat until all thé tortillas aré filléd, rolléd and friéd.
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