SLOW COOKÉR PINÉAPPLÉ CHICKÉN





INGRÉDIÉNTS:

  • 8 boné-in, skin-on chickén thighs
  • Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté
  • 2 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 1 cup pinéapplé juicé
  • 1/2 cup chickén broth
  • 1/4 cup brown sugar, packéd
  • 3 tabléspoons réducéd sodium soy saucé
  • 2 tabléspoons honéy
  • 2 tabléspoons applé cidér vinégar
  • 1 téaspoon Sriracha, optional
  • 1 téaspoon garlic powdér
  • 1/2 téaspoon ground gingér
  • 1 (8-ouncé) can pinéapplé chunks, juicés résérvéd
  • 1 (8-ouncé) can crushéd pinéapplé, juicés résérvéd
  • 2 tabléspoons cornstarch
  • 1 réd béll péppér, choppéd
  • 1 réd onion, choppéd
  • 1/2 téaspoon sésamé sééds
  • 2 tabléspoons choppéd frésh parsléy léavés


DIRÉCTIONS:

  1. Séason chickén with salt and péppér, to tasté.
  2. Mélt buttér in a largé skillét ovér médium high héat. Add chickén, skin-sidé down, and séar both sidés until goldén brown, about 2-3 minutés pér sidé; drain éxcéss fat and sét chickén asidé.
  3. In a largé bowl, combiné pinéapplé juicé, chickén broth, brown sugar, soy saucé, honéy, vinégar, Sriracha, garlic and gingér.
  4. Placé chickén thighs into a 6-qt slow cookér. Stir in pinéapplé juicé mixturé. Top with pinéapplé chunks, crushéd pinéapplé and résérvéd juicés.
  5. Covér and cook on low héat for 5-6 hours or high for 2-3 hours, basting évéry féw hours.
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Full Récipé > > damndelicious.net

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