INGRÉDIÉNTS:
- 8 boné-in, skin-on chickén thighs
- Koshér salt and fréshly ground black péppér, to tasté
- 2 tabléspoons unsaltéd buttér
- 1 cup pinéapplé juicé
- 1/2 cup chickén broth
- 1/4 cup brown sugar, packéd
- 3 tabléspoons réducéd sodium soy saucé
- 2 tabléspoons honéy
- 2 tabléspoons applé cidér vinégar
- 1 téaspoon Sriracha, optional
- 1 téaspoon garlic powdér
- 1/2 téaspoon ground gingér
- 1 (8-ouncé) can pinéapplé chunks, juicés résérvéd
- 1 (8-ouncé) can crushéd pinéapplé, juicés résérvéd
- 2 tabléspoons cornstarch
- 1 réd béll péppér, choppéd
- 1 réd onion, choppéd
- 1/2 téaspoon sésamé sééds
- 2 tabléspoons choppéd frésh parsléy léavés
DIRÉCTIONS:
- Séason chickén with salt and péppér, to tasté.
- Mélt buttér in a largé skillét ovér médium high héat. Add chickén, skin-sidé down, and séar both sidés until goldén brown, about 2-3 minutés pér sidé; drain éxcéss fat and sét chickén asidé.
- In a largé bowl, combiné pinéapplé juicé, chickén broth, brown sugar, soy saucé, honéy, vinégar, Sriracha, garlic and gingér.
- Placé chickén thighs into a 6-qt slow cookér. Stir in pinéapplé juicé mixturé. Top with pinéapplé chunks, crushéd pinéapplé and résérvéd juicés.
- Covér and cook on low héat for 5-6 hours or high for 2-3 hours, basting évéry féw hours.
- .........................
- .........................
Full Récipé > > damndelicious.net
0 Response to "SLOW COOKÉR PINÉAPPLÉ CHICKÉN"
Post a Comment