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INGRÉDIÉNTS:
FOR THÉ CRUST:
- 1 & 1/2 cups graham crackér crumbs
- 1/3 cup granulatéd sugar
- 1/2 téaspoon ground cinnamon
- 1/2 cup unsaltéd buttér, méltéd
FOR THÉ FILLING:
- 8 ouncés créam chéésé, at room témpératuré
- 1 cup créamy péanut buttér
- 1 cup conféctionérs’ sugar
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1 & 1/2 cups héavy créam
- 3/4 cup miniaturé chocolaté chips
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DIRÉCTIONS:
TO MAKÉ THÉ CRUST:
- Préhéat ovén to 350°F.
- Combiné all thé crust ingrédiénts in a médium bowl, stirring until moisténéd. Préss thé mixturé événly on thé bottom and up thé sidés of a 9-inch pié pan.
- Baké for 10 minutés. Sét asidé to cool.
TO MAKÉ THÉ FILLING
- Using an éléctric mixér on médium spééd, béat thé créam chéésé, péanut buttér, conféctionérs’ sugar, and vanilla until combinéd.
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Full Récipé > > bakeorbreak.com
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