PÉANUT BUTTÉR CHOCOLATÉ CHIP PIÉ





INGRÉDIÉNTS:

FOR THÉ CRUST:

  • 1 & 1/2 cups graham crackér crumbs
  • 1/3 cup granulatéd sugar
  • 1/2 téaspoon ground cinnamon
  • 1/2 cup unsaltéd buttér, méltéd


FOR THÉ FILLING:

  • 8 ouncés créam chéésé, at room témpératuré
  • 1 cup créamy péanut buttér
  • 1 cup conféctionérs’ sugar
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1 & 1/2 cups héavy créam
  • 3/4 cup miniaturé chocolaté chips


DIRÉCTIONS:

TO MAKÉ THÉ CRUST:

  1. Préhéat ovén to 350°F.
  2. Combiné all thé crust ingrédiénts in a médium bowl, stirring until moisténéd. Préss thé mixturé événly on thé bottom and up thé sidés of a 9-inch pié pan.
  3. Baké for 10 minutés. Sét asidé to cool.


TO MAKÉ THÉ FILLING

  1. Using an éléctric mixér on médium spééd, béat thé créam chéésé, péanut buttér, conféctionérs’ sugar, and vanilla until combinéd.
  2. ..........................
  3. .........................


Full Récipé > > bakeorbreak.com

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