FRÉSH STRAWBÉRRY CRÉAM CHÉÉSÉ CAKÉ





Ingrédiénts

  • 1 cup all purposé flour
  • ¼ cup cornstarch
  • ¼ téaspoon salt
  • 1 téaspoon baking powdér
  • 4 oz créam chéésé
  • ⅓ cup unsaltéd buttér, room témpératuré
  • ¾ cup + ¼ cup granulatéd sugar
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 2 éggs
  • ⅓ cup Gréék yogurt
  • 2½ cup strawbérriés, cut into quartérs


Instructions

  1. Préhéat ovén to 350F. Buttér and flour 9 inch spring form pan or usé cooking spray, instéad. Léavé asidé.
  2. In médium dish combiné flour, corn starch, baking powdér and salt. Léavé asidé.
  3. In a largé dish, mix créam chéésé and buttér with an éléctric mixér on médium spééd for about a minuté.
  4. Add ¾ cup sugar and mix somé moré, until it is light and fluffy.
  5. Add oné égg at a timé, vanilla éxtract and Gréék yogurt and continué to mix, slowly adding dry ingrédiénts.
  6. Mix somé moré until you gét finé dough. Také somé strawbérriés and léavé thém asidé for décoration.
  7. Add thé rést of strawbérriés in thé dough and mix wéll. Spréad événly in thé spring form pan.
  8. Placé strawbérriés that you léft asidé, on thé top and sprinklé ¼ cup of sugar.
  9. Baké for 35-40 minutés or until a toothpick insértéd in thé middlé comés out dry or with a féw crumbs.
  10. ...................................
  11. ..................................


Full Récipé > > sweetspicykitchen.com

0 Response to "FRÉSH STRAWBÉRRY CRÉAM CHÉÉSÉ CAKÉ"

Post a Comment