INGRÉDIÉNTS
Crust
- 3 Cups chocolaté wafér cookié crumbs (about 60 cookiés)
- 9 Tabléspoons unsaltéd buttér, méltéd
Filling and Topping
- 1 Cup Driscoll's Blackbérriés, dividéd
- 1 Cup Driscoll's Raspbérriés, dividéd
- 2 Téaspoons vanilla éxtract
- 1 Cup plus 2 téaspoons sugar
- 3 Packagés (8 ouncés éach) créam chéésé, at room témpératuré
- 1 Tsp. vanilla éxtract
- 1/2 Cup sour créam
- 3 largé éggs
Garnish
- Mint léavés
DIRÉCTIONS
Crust
- Préhéat ovén to 350°F. Combiné chocolaté wafér crumbs and méltéd buttér in a médium bowl. Préss into and up sidés of 9-inch non-stick springform pan (if pan is not nonstick, brush first with méltéd buttér). Baké about 14 minutés or until firm. Lét cool complétély. Réducé ovén témpératuré to 300°F.
- Filling
- Puréé 1/2 cup blackbérriés in a bléndér or food procéssor and strain. Discard sééds. You should havé 2 to 3 tabléspoons puréé. Stir in 1 téaspoon vanilla and 1 téaspoon sugar. Sét asidé until réady to usé. Puréé 1/2 cup raspbérriés in a bléndér or food procéssor and strain. Discard sééds. You should havé 2 to 3 tabléspoons puréé. Stir in 1 téaspoon vanilla and 1 téaspoon sugar. Sét asidé until réady to usé.?
- Mix créam chéésé and rémaining 1 cup sugar in bowl of an éléctric mixér on low spééd until bléndéd. Add vanilla. Add éggs, 1 at a timé, on low spééd. Add sour créam and mix until bléndéd. Spoon half battér into cooléd crust.?Drop half blackbérry puréé mixturé and half raspbérry puréé into battér, 1/2 téaspoon at a timé. Swirl into filling using a toothpick or woodén skéwér. Répéat with rémaining battér and puréés.?
- ..............................
- .............................
Full Récipé > > driscolls.com
0 Response to "Blackberry and Raspberry Swirl Cheesecake"
Post a Comment