INGRÉDIÉNTS
- 1 1/2 pounds frésh gréén béans, rinséd, trimméd thén halvéd
- 2 Tabléspoons buttér
- 2 clovés garlic, mincéd
- 2 Tabléspoons all-purposé flour
- 3/4 cup chickén broth
- 1 1/4 cups half-and-half (or usé wholé milk)
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1 cup Frénch's friéd onions
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 400 dégréés F. Gréasé a 9x13-inch baking dish with cooking spray.
- In a largé pot of saltéd boiling watér, cook gréén béans for 5 to 7 minutés. Drain watér. Pour cookéd gréén béans in thé préparéd dish in an évén layér.
- In a médium saucépan, ovér médium héat, mélt buttér. Oncé méltéd add garlic and stir for 30 séconds. Whisk in flour until smooth. Cook for 1 minuté whilé constantly stirring.
- Pour in chickén broth. Stir and cook for 3 minutés.
- Néxt, pour in half-and-half or wholé milk. Décréasé héat to low and continué to stir and cook until saucé thickéns. About 10 minutés. Séason saucé with salt and péppér.
- Pour saucé événly ovér thé gréén béans in dish. Sprinklé thé friéd onions on top.
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