THÉ BÉST GRÉÉN BÉAN CASSÉROLÉF





INGRÉDIÉNTS

  • 1 1/2 pounds frésh gréén béans, rinséd, trimméd thén halvéd
  • 2 Tabléspoons buttér
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 2 Tabléspoons all-purposé flour
  • 3/4 cup chickén broth
  • 1 1/4 cups half-and-half (or usé wholé milk)
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1 cup Frénch's friéd onions



INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 400 dégréés F. Gréasé a 9x13-inch baking dish with cooking spray.
  2. In a largé pot of saltéd boiling watér, cook gréén béans for 5 to 7 minutés. Drain watér. Pour cookéd gréén béans in thé préparéd dish in an évén layér.
  3. In a médium saucépan, ovér médium héat, mélt buttér. Oncé méltéd add garlic and stir for 30 séconds. Whisk in flour until smooth. Cook for 1 minuté whilé constantly stirring.
  4. Pour in chickén broth. Stir and cook for 3 minutés.
  5. Néxt, pour in half-and-half or wholé milk. Décréasé héat to low and continué to stir and cook until saucé thickéns. About 10 minutés. Séason saucé with salt and péppér.
  6. Pour saucé événly ovér thé gréén béans in dish. Sprinklé thé friéd onions on top.
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