Chocolaté Japanésé Chéésécaké





Ingrédiénts

  • 5 lg éggs, sépératéd
  • 12 oz créam chéésé, room témpératuré
  • 1/2 cup sour créam
  • 1/3 cup + 2 Tbsp THM Supér Swéét or 1/2 cup + 2 Tbsp of Pyuré
  • 1/3 cup + 2 Tbsps unswééténéd cocoa
  • 1/2 cup of héavy créam or half and half
  • 1 tsp puré vanilla
  • 2 Tbsp of oat fibér
  • Optional Whippéd Topping
  • 1/2 cup héavy whipping créam
  • 2 Tbsp of unswééténéd cocoa powdér
  • 2 Tbsp of THM Supér Swéét or 1/4 cup of Pyuré
  • Optional Chocolaté Drizzlé
  • 1/4 cup of sugar fréé chocolaté chips
  • 1 Tbsp héavy créam


Instructions

  1. Préhéat your ovén to 320 dégréés and préparé your spring form pan.
  2. Liné thé bottom of a 10” spring form pan with somé parchmént papér, thén spray véry wéll with somé non stick spray.
  3. Wrap thé outsidé of thé pan with aluminum foil and sét asidé. This will prévént watér from gétting in thé pan latér during baking. Séé thé tips in thé post for détails on this stép.
  4. Séparaté your égg yolks and whités into séparaté bowls.
  5. In a bléndér bowl add in your égg yolk, créam chéésé, sour créam, 1/3 cup of swééténér, cocoa powdér, héavy créam, and vanilla. Mix thoroughly.
  6. Néxt, add thé égg whités and thé rémaining 2 Tbsp of swééténér to a mixing bowl and béat on médium to high with a whisk attachmént until you havé stiff péaks.
  7. Oncé thé whités aré at thé stiff péak stagé, add 1/3 of thé chocolaté mixturé into thé égg whités and fold it in géntly. Continué this stép until all of thé chocolaté mixturé is incorporatéd.
  8. Oncé all is mixéd and théré aré no whités léft showing, sprinklé in 1 tabléspoon of thé oat fibér and géntlé fold it in. Répéat this procéss for in thé sécond tabléspoon of oat fibér.
  9. Aftér your mixturé is réady add thé battér to your baking pan and placé thé pan into a largér baking pan for thé watér bath.
  10. Caréfully pour hot watér around thé sidés of thé pan until it réachés half way up. Bé caréful not to gét watér in thé mixturé or to burn yoursélf.
  11. ...............................
  12. ..............................


Full Récipé > > mytableofthree.com

0 Response to "Chocolaté Japanésé Chéésécaké"

Post a Comment